ImportStory's

BMW 540i Touring M-Sport – Nov.-2017

Voor de “optiecode-fetisjisten” hebben wij een hele gave BMW 540i Touring M-Sport afgeleverd; als wij ons niet vergissen mist deze auto slechts 3 opties (!), entertainment c.q. beeldschermen voor de achterpassagiers, een met leer bekleed dashboard en een trekhaak is het enige dat de eerste eigenaar niet bestelde… Sowieso een verhaal apart, de eerste, uit universiteitsstad Göttingen afkomstige, eigenaar van deze 340 PK sterke xDrive 6-cilinder… Wie koopt er nou zo’n gave auto om er maar 10.000 KM in 3,5 jaar mee te rijden?! Met een afschrijving per km van meer dan €5,- was hij met een Uber goedkoper uitgeweest maar goed, mazzeltje voor onze cliënt! 🙂

Deze G31, zoals BMW de auto intern noemt, is dus heel ruim van opties voorzien. Ook een aantal zeldzame opties zoals Night-vision, sluitbekrachtiging op de deuren, massagestand voor de voorstoelen, surround-soundsystem van Bowers&Wilkins, “Gesture-control” van iDrive systemen, standkachel, ambient-air pakket t.b.v. de climate control, 20” M-Sport velgen, verwarmd stuur, onhandig grote BMW Display-Key etc. Vraag aan de kenners, mist u iets?

Nieuw zou deze auto in Nederland €116.000,- gekost hebben. Nu 3,5 jaar laten en slechts 10.000 aantoonbare kilometers verder €59.000,- minder… En dat voor een auto die werkelijk als nieuw én het predikaat full-options met verve draagt!