ImportStory's

Audi A5 Sportback 2.0 TFSi Quattro – Augustus 2017

Het is c.q. was niet ongebruikelijk om aan het einde van het jaar een eindejaarsbonus van een werkgever te krijgen. Dit als extra waardering voor een job well-done! Maar wat als je als zelfstandige werkt…? Dan kan je, indien financieel mogelijk, AutoRaad vragen een fraaie Audi A5 Sportback voor je te zoeken en deze jezelf cadeau te doen!

En zo kwamen wij al gauw uit bij deze “Daytona-graue” Audi A5 Sportback 2.0 TFSi Quattro S-Line Black Edition uit augustus 2017. De auto werd nieuw aangeschaft door een heer uit het Zuid-Duitse München die voor zijn werk doordeweeks vooral in de Noord-Duitse Hanzestad Hamburg te vinden was. Hierdoor staan er na 3 jaar reeds 78.000 KM op de teller. Maar kenners weten dat er weinig beters is voor een auto dan lange afstanden op de snelweg af te leggen.

En lange afstanden afleggen, dat kan in deze 5-deurs Coupé perfect! 252 PK, automaat, vierwielaandrijving, volledig leer, panoramadak, B&O Soundsystem, 4-zone climate control etc. Het is allemaal aanwezig.

Nieuw zou een dergelijke A5 in ons land maar liefst €78.600,- kosten. Nu staat deze auto voor bijna €42.000,- minder voor de deur…