AutoRaad: Dé auto import specialist!

AutoRaad is uw partner voor het snel en voordelig importeren van uw nieuwe auto! Ook bieden wij diverse nieuwe auto’s tegen zéér interessante prijzen aan.

Waarom AutoRaad?

Dit doen we voor u

Persoonlijk advies

Een auto aanschaffen is één van de leukste dingen die er zijn. Tenminste dat zou het moeten zijn. Toch krijgt u veel keuzes en opties en kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Welke moet het nu worden? Waarom juist deze? Welke alternatieven zijn er? AutoRaad helpt met raad én daad!

Meer over AutoRaad 

Auto importeren

Uw Duits is niet meer wat het geweest is? Leider, Schade! AutoRaad spreekt een aardig woordje over de grens. Ook de handelsgebruiken bij onze buren zijn AutoRaad niet onbekend. Kortom, laat de ervaring van AutoRaad in uw voordeel werken. Geef ons een zoekopdracht en wij vinden uw droomauto voor een goede prijs.

Bekijk onze Prijzen & Paketten

Nieuwe auto

AutoRaad biedt nieuwe auto’s tegen gunstige tarieven. Vraag gratis een offerte op en vergelijk deze met de offerte van de merkdealer. Wij zien uw reactie tegemoet. De auto’s kunnen in alle opzichten 100% volgens uw wensen samengesteld worden. Door de fabrieksgarantie bent u maximaal beschermd wanneer er iets mis gaat.

Bekijk ons aanbod nieuwe auto’s

Wie zijn wij

AutoRaad is een initiatief van Rutger Jan Schimmelpenninck. AutoRaad benadert het importeren van een gebruikte auto anders dan anderen. Professioneel, objectief, snel en opererend onder een officiële erkenning van de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW). Wij denken graag met u mee over de ideale auto en geven gevraagd (én soms ongevraagd) advies. Ook kunt u via AutoRaad uw nieuwe auto, geheel naar uw eigen wens, samenstellen en met een hoge korting via AutoRaad aankopen.

AutoRaad is niet verbonden aan een dealer of importeur. Dit maakt AutoRaad volledig onafhankelijk en houdt onze bedrijfskosten laag. Wat dit voor u betekent? Simpel: wanneer u AutoRaad inschakelt komen wij altijd met het beste voorstel. Het maakt ons immers niks uit of u nu een auto van merk A of merk B koopt. 

Onze prijzen behoren tot de scherpste in de markt. Wat voor ons telt is dat u tevreden bent en uw volgende auto, de auto daarna, en ook weer de auto daarna via AutoRaad koopt.

Meer over ons

AutoRaad Import Stories

Alles over het importeren van auto's

BMW 318i Touring Aut. E91 - Juni 2010

De 20e BMW 3-Serie Touring E91 die wij mochten importeren! :-) Lees hier meer over deze volle én fraaie Touring!

Lees artikel
Renault Captur 1.2 TCe Aut. - Mei 2018

De eerste Renault die wij mochten importeren is een fraaie en rijk uitgeruste Captur. Lees hier meer over deze fijne Fransoos uit Duitsland!

Lees artikel
Audi Q7 3.0 TFSi Quattro S-Line / Feb.-2011

9 jaar oud en slechts 69.000 KM, Audi Exclusive, dit is écht iets bijzonders! Lees hier meer over deze gave Audi Q7!

Lees artikel