Aanbod nieuwe auto’s

De online auto dealer!

ONS AANBOD Nieuwe auto’s

Voor u geselecteerd!

Een nieuwe auto aanschaffen, het is zo leuk! De geur van een nieuwe auto, de glanzende koets, de kilometerteller die een maagdelijke “0” aangeeft… De keerzijde is dat het kopen van een nieuwe auto duur is. Niet vreemd als men bedenkt wat er allemaal gefinancierd moet worden uit uw aanschaf; de bedrijfsvoering van de importeur, het transport van uw nieuwe auto etc. Het tikt allemaal aan.

Ook de dealer levert zijn diensten niet voor niks. Dat kan ook niet anders want de importeur stelt allerlei eisen aan deze dealer op het gebied van uitstraling en inrichting van de showroom tot het merk koffie dat geschonken wordt. Wie betaalt die grap? De consument! U dus…

Bij AutoRaad hebben wij geen last van deze hoge kosten. Aangezien wij volledig onafhankelijk zijn én via het internet opereren, kunnen wij uw nieuwe auto daar bestellen waar deze het meest voordelig te krijgen is. Iets dat voor een merkdealer niet toegestaan is. Bij ons koopt u altijd tegen groothandelsprijzen. Daarbij geldt dat AutoRaad geen kostbaar dealernetwerk hoeft te financieren; deze kostenbesparing én het grote inkoopvoordeel vertaalt zich in onze véél gunstiger prijs.

Een nieuwe auto die u via AutoRaad aanschaft, voldoet aan alle Europese specificaties. Dit betekent concreet dat u dezelfde garantievoorwaarden geniet als bij aanschaf via de officiële merkdealer. Ook het periodieke onderhoud kunt u door de plaatselijke merkdealer laten uitvoeren. Financiering, Private Lease of een goede verzekering voor uw nieuwe auto? Ook dit kan AutoRaad zonder probleem voor u in orde maken!

Wij vertellen u graag én vrijblijvend meer over de mogelijkheden. Dit kan via de contactbutton op deze site, telefonisch maar ook op afspraak bij onze vestiging in Haarlem of Alphen aan den Rijn.

Hierboven vindt u ons aanbod nieuwe auto’s. Staat de door u gewenste uitvoering of motorisering er niet bij? Meldt dit alstublieft, vaak kunnen wij deze ook leveren.