Reviews

De autobranche heeft (helaas gedeeltelijk terecht) een niet al te goede naam. Consumenten hebben daarom vaak het gevoel dat ze op hun hoede moeten zijn. Ze willen “er niet in trappen”. Zo werkt het niet bij AutoRaad. Services die elders niet beschikbaar of zeer kostbaar zijn, behoren bij ons tot de normaalste zaak van de wereld. Wat u ervan vindt, is voor ons het allerbelangrijkste. Mond-op-mondreclame is immers de beste reclame!

AutoRaad opereert merk-onafhankelijk en vanuit een persoonlijke benadering. De reviews van onze cliënten bevestigen dat onze klantgerichte aanpak werkt.

Hieronder vindt u enkele reviews van cliënten die ons hun vertrouwen hebben gegeven:

 

Luuk H
Import van BMW5 serie door AutoRaad was voor mij een nieuwe maar zeer geslaagde ervaring. De door Rutger Jan geleverde service is professioneel, met kennis van zaken en tegen vast tarief. All-in-all een ‘importeur’ die volledig aan de kant van de koper staat en meedenkt met de koper. Top!

 

Bas Bijl de Vroe
Autoraad heeft me geweldig geholpen bij het vinden van de geschikte Volvo met de lastige specificatie die ik zo graag wilde maar nergens kon vinden. Zij vonden deze wel en snel. Geweldige service! En koop me volgende auto zeker weer hier.

 

Sjoerd Verhoeven

Bedankt voor je goede professionele aanpak en laagdrempelig contact.

Spreekt gelukkig vloeiend Duits wat het importeren van mijn Audi S5 uit Luxemburg en dezelfde auto van mijn broer uit Duitsland erg makkelijk maakte. We hebben nauw contact gehad en echt samen het beste resultaat behaalt. Bedankt voor alles.

Rutger van Walbeek Rutger van Walbeek
De klant staat centraal bij AutoRaad!
Heb deze zomer met behulp van AutoRaad al een auto geïmporteerd en zonder enige bedenking heb ik AutoRaad weer ingeschakeld voor nog eens zo’n traject. De klant staat centraal en dat geeft een vertrouwd gevoel. Gevraagd, maar ook ongevraagd krijg je advies en overal wordt aan gedacht. Kortom, met vertrouwen kijk ik er naar uit om straks mijn ‘nieuwe’ Duitser te kunnen rijden! Dank je wel Rutger Jan!

 

Thijs Verhoeven
Geweldige en zeer professionele begeleiding bij het importeren van een exclusieve Audio S5. Super blij met het resultaat! Wat een prachtige auto.
AD Mensinga
Werkelijk een super bedrijf.
Goed geholpen en altijd een goed advies gehad.
Zowel een autorader als een aanrader!Bij de volgende aankoop zullen wij zeker gebruik maken van autoraad. Bedankt Rutger voor het advies en de goede gesprekken😉

 

Jeroen Amsing
Zeer gelukkig met de persoonlijke begeleiding bij het importeren van mijn nieuwe auto! Een absolute aanrader voor iedereen die prijs stelt op een bedrijf waar je niet als nummer wordt behandelt.
Daarbuiten ook nog eens goedkoper uit!!

 

Wynand Haecker

AutoRaad heeft mij met raad en daad bijgestaan in de zoektocht , de onderhandeling, het importeren tot en met het in nieuw staat afleveren van mijn auto.

Het inhuren van AutoRaad heeft mij een hoop papierwerk bespaart en onder aan de streep een flink financieel voordeel opgeleverd.

Wat fantastisch om door zo’n autoliefhebber geholpen te worden, die thuis is in de markt en de ins en outs van import en bpm kent.

 

Rick Langezaal
Zeer goede raadgever geweest bij het zoeken van een auto. Autoraad heeft voor ons de auto geïmporteerd en alles verliep soepel, echt een aanrader!

 

Pascal Swart
Zeer professionele begeleiding mogen genieten van AutoRaad bij de import van mijn nieuwe auto. Er werd rekening gehouden met de kleinste details en alles binnen de op voorhand afgesproken tijdlijnen.
Arjan Lok
Rutger Jan is een gepassioneerde autoliefhebber met veel kennis en ervaring. Hij is super klant- en servicegericht. Hij doet zijn best om een auto te vinden die past bij de behoeftes van de klant en hij heeft daarbij een goed gevoel en inlevingsvermogen bij wat de klant zoekt. Rutger Jan is transparent over de kosten en zeer helder in de communicatie van het begin tot aan de oplevering. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen (en normaliter schrijf ik nooit een review).

 

peter dek Peter dek
prima, zeer persoonlijke benadering, goede resultaten, TOP
U kunt al onze reviews lezen of zelf een review achterlaten op Google.