Over AutoRaad

Wat vooraf ging…

AutoRaad is begin 2016 door Rutger Jan Schimmelpenninck opgericht. Rutger Jan heeft na dé autoschool in Driebergen en de HEAO in Amsterdam bij verschillende organisaties gewerkt, vooral buiten de autobranche. Waaraan besteedt een overtuigd “petrol head” zijn vrije uren? Aan auto’s! Daarom heeft Rutger Jan zich tijdens zijn studie, en later naast zijn reguliere baan, bezig gehouden met auto-import (voornamelijk zogenaamde “Youngtimers”), autoverzorging (heerlijk een dagje poetsen!) en het (gevraagd of ongevraagd) adviseren van vrienden en familie over alles wat met auto’s te maken heeft. Uiteindelijk werd de stap naar zelfstandigheid in de lente van 2016 gezet en was AutoRaad een feit!

 

Waarom AutoRaad?

AutoRaad is opgezet omdat er in de autobranche, van oudsher een conservatieve branche, nog te weinig gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden en de transparantie die het internet ons biedt. Anders gezegd: het kopen van een nieuwe auto of het importeren van een tweedehands auto kan anders, sneller en vooral voordeliger. Onnodige franje, die u uiteindelijk zelf betaalt, zult u bij AutoRaad niet vinden. Bewijs dat onze aanpak werkt vindt u in de reviews die onze clienten over ons geschreven hebben. Met een waardering van 4,8 uit 5 heeft AutoRaad meer dan een handjevol tevreden cliënten. 

Rutger van Walbeek Rutger van Walbeek
De klant staat centraal bij AutoRaad!
Heb deze zomer met behulp van AutoRaad al een auto geïmporteerd en zonder enige bedenking heb ik AutoRaad weer ingeschakeld voor nog eens zo’n traject. De klant staat centraal en dat geeft een vertrouwd gevoel. Gevraagd, maar ook ongevraagd krijg je advies en overal wordt aan gedacht. Kortom, met vertrouwen kijk ik er naar uit om straks mijn ‘nieuwe’ Duitser te kunnen rijden! Dank je wel Rutger Jan!

AutoRaad heeft zich ten doel gesteld het importeren van een gebruikte tweedehands auto gemakkelijker, transparanter én betaalbaarder te maken. De combinatie van onze kennis van zaken, passie voor auto’s en lage overheadkosten zorgen ervoor dat u altijd met een auto eindigt waar alle betrokkenen een prettig gevoel aan overhouden.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bekijk onze importpakkettenVraag een BPM Indicatie aan

 

Contactgegevens

AutoRaad
Nikkelstraat 13-C
1411 AD Naarden
Email: info@autoraad.nl
Tel: 085 065 34 96
Tel: 06 24 886 226

KvK: 65498267
IBAN: NL 95 KNAB 025 51 94 331
BTW: NL167750033B01

Privacy Statement