BPM Berekenen

 

Gemakkelijk en snel inzicht in de rijklaarprijs van uw nieuwe auto

  • Gegarandeerd het laagste BPM bedrag
  • Vrijblijvende berekening rijklaarprijs op Nederlands kenteken
  • Rijklaarprijs, dus inclusief alle kosten

 

AutoRaad is een automakelaar die, net als bij de aanschaf van een woning, op een “no-cure no pay” basis werkt. AutoRaad gaat simpel en transparant te werk; u geeft uw wensen aan ons door, hierna zoeken wij minimaal 3 geschikte auto’s. Deze leggen wij ter inspiratie aan u voor. U bent natuurlijk ook welkom een door u gevonden auto aan ons door te mailen.

Wij geven u inzicht in de “worst-case scenario prijs”. Hierbij nemen wij aan dat er geen euro van de aankoopprijs gaat. Het tegenovergestelde is vaak het geval. Verder worden in deze prijs de rest-BPM, het AutoRaad pakket en de kosten voor de aankoopcontrole en verzekerd transport uitgesplitst zodat u precies weet wat u waarvoor betaalt. Wij zoeken net zo lang door totdat de ideale auto gevonden is.

De doorlooptijd bedraagt gemiddeld zo’n twee weken; aanmerkelijk korter dan wanneer u zelf een auto zou importeren. Dit mede omdat AutoRaad een RDW accreditatie bezit waarmee wij de importkeuring grotendeels zelf mogen uitvoeren. Hierdoor hebben wij geen last van lange wachttijden bij de RDW.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en BPM berekening voor het importeren van deze auto uit het buitenland.

Geïmporteerde Autoraad auto’s