Gratis Offerte BPM Calculator

 

Waarom importeren via Autoraad

Kosteloos inzicht in de laagste BPM voor uw nieuwe auto

  • Gegarandeerd het laagste BPM bedrag
  • Vrijblijvende berekening rijklaarprijs op Nederlands kenteken
  • Volledige zekerheid over de hoogte van de BPM

 

AutoRaad is een automakelaar die, net als bij de aanschaf van een woning, op een “no-cure no pay” basis werkt. AutoRaad gaat simpel en transparant te werk; je geeft jouw wensen aan ons door, hierna zoeken wij minimaal 3 geschikte auto’s. Deze mailen wij naar je door met daarin opgenomen de rijklaarprijs op Nederlands kenteken.

Hierbij gaat het om een “worst-case scenario” prijs waarbij wij aannemen dat er geen euro van de aankoopprijs gaat. Het tegenovergestelde is vaak het geval. Deze korting ontvang je 1 op 1 terug. Verder worden in deze rijklaarprijs de rest-BPM, het AutoRaad pakket en de kosten voor de aankoopcontrole en verzekerd transport uitgesplitst zodat je precies weet wat je waarvoor betaalt. Wij zoeken net zo lang door totdat de ideale auto gevonden is.

Wanneer je voor een bepaalde auto kiest nemen wij contact op met de verkoper, gaan wij de geschiedenis van de auto na en kijken wij wat er op gebied van prijs mogelijk is. Als na dit gesprek alle seinen op groen staan zullen wij de auto voor je aanschaffen. Nadat de auto in Nederland is wordt de importafwikkeling en de BPM aangifte voor je gedaan. De doorlooptijd bedraagt gemiddeld zo’n twee weken; aanmerkelijk korter dan wanneer je zelf een auto zou importeren. Dit mede omdat AutoRaad een RDW accreditatie bezit waarmee wij de importkeuring grotendeels zelf mogen uitvoeren. Hierdoor hebben wij geen last van de lange wachttijden bij de RDW.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en BPM berekening voor het importeren van deze auto uit het buitenland.

Geïmporteerde Autoraad auto’s