Auto importeren

Importeren

Een tweedehands auto kopen; in Nederland vaak onbegonnen werk. Het aanbod (jonge) tweedehands auto’s is beperkt, de prijzen zijn hierdoor hoog. Geen wonder dat het importeren van een tweedehands auto de laatste jaren steeds meer ingeburgerd is.

Aanbod

Het aanbod tweedehands auto’s in Duitsland (hét autoland bij uitstek) is veel groter dan bij ons. De prijzen zijn hierdoor lager. De garantie op uw nieuwe auto? Deze geldt in veel gevallen Europees zodat u bij problemen gewoon bij de plaatselijke dealer terecht kunt.

Besparing

De besparing op de aanschaf; nog een goede reden om uw tweedehandsauto te laten importeren. Zo heeft AutoRaad in amper 9 maanden bijna €60.000,- voor haar klanten bespaard! Naast het financiële voordeel waarderen onze klanten ons om de persoonlijke service en het professionele advies.

Hoe werkt het?

AutoRaad biedt drie service pakketten voor de begeleiding bij het importeren van uw nieuwe auto. Geef ons uw wensen door via 085-0653496 of info@autoraad.nl. Wij nemen zsm contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.